Home VESTI - UDFTS
UDFTS Vesti
KIA MOTORS i FSS zajednički na projektu Official Match Ball Carrier
Vesti - UDFTS Vesti
sreda, 02 decembar 2015 15:56

Saopštenje za medije

KIA MOTORS i FSS zajednički na projektu

Official Match Ball Carrier

 

Kompanija KIA MOTORS dugogodišnji je partner Svetske i Evropske Fudbalske Federacije (FIFA i UEFA) dajući na taj način značajan doprinos najmasovnijem sportu na planeti. Tokom predstojećeg Evropskog Prvenstva u futsalu koje se od 2. do 13. februara 2016. godine održava u Beogradu, KIA MOTORS će biti oficijelni prevoznik turnira, a KIA vozilima će se voziti ugledni gosti turnira, zvanice, sudije, tehničko osoblje i naravno takmičari.

Još jedan od značajnih projekata KIA MOTORS-a tokom prvenstva u Beogradu jeste i projekat Official Match Ball Carrier. Reč je o projektu u kome će KIA odabrati dvadesetoro dece, koja će tokom turnira, pred početak svakog meča, ceremonijalno izneti zvaničnu loptu turnira i predati je sudijama. Osim što je ovo svakako veliki događaj za svako dete, kompanija KIA MOTORS želi da ovaj projekat ima i društveno odgovorni i socijalni karakter. U saradnji sa Fudbalskim Savezom Srbije, kao tehničkim organizatorom prvenstva, KIA će iz nekoliko gradova u Srbiji odabrati ukupno 20 dečaka i devojčica koji će uz pratioca biti uključeni u ovaj program. Kao kriterijum za izbor dece uzimaće se njihov socijalno-ekonomski status jer želimo da ovu priliku pružimo upravo onoj deci koja su najugroženija i kojima je ovo možda i jedinstvena prilika da dožive prelepe trenutke uz sport koji obožavaju.

Karavan KIA vozila obići će velike gradove poput Niša, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Pirota, Zrenjanina, Nove Pazove, Jagodine i naravno Beograda. KIA timovi će se vikendima nalaziti na lokacijama gde se igraju turniri Mini-Maxi Fudbalske Lige Srbije koja predstavlja bazičnu ligu za razvoj mladih fudbalera. Upravo iz te lige će se birati i deca koja će biti uključena u program Official Match Ball Carrier.

Na ovaj način kompanija KIA MOTORS želi da pokaže svoje prisustvo na lokalnom terenu, kao i da roditeljima pruži mogućnost da testiraju najnovije modele namenjene porodicama, uz naravno najviše nivoe bezbednosti u modernoj automobilskoj industriji.

Termini dolaska i lokacije KIA karavana vozila biće objavljivani iz nedelje u nedelju.

 

 

PR KIA AUTO Beograd

 
Kup MILJANA MILJANIĆA 09-18.12.2016.
Vesti - UDFTS Vesti
petak, 20 novembar 2015 17:45
1_resize2_resize3_resize4_resize5_resize6_resize7_resize8_resize
 
Mini Мaxi kamp ‘’SRBIJA 2015’’ u Požegi 21.6.–19.7.2015
Vesti - UDFTS Vesti
sreda, 26 avgust 2015 10:01
D4S_2801DSC_0199-1
 
U tehničkoj organizaciji Udruženja Dečijih Fudbalskih Tutrnira Srbije, koje je i tehički organizator Mini Maxi lige Srbije, u Požegi je u vremenu od 21.6.-19.07. održan tradicionalni Mini Maxi kamp ‘’Srbija 2015’’. Cilj kampa bilo je upoznavanje sa najtalentovanijim igračima , kao i stvaranje uslova za kontinuiran proces kvalitetnog praćenja njihovog razvoja. Trenažna tema kampa je bila: ‘’Obuka kroz igru’’, dok je testiranje motoričko-morfoloških osobina polaznika kampa obavio dr.prof. Zoran Pajić, profesor DIF-a, sa svojim saradnicima. Na kampu  su radili licencirani treneri : Ivan Mitić (Kruševac), Goran Đurđević(Trstenik), Nemanja Bulatović (K.Mitrovica), Mićo Ilić (Nova Varoš), Nebojša Rudić (Kruševac), Zoran Stojanović (Lazarevac) i Dejan Popović (Kraljevo), koji je ujedno bio i sekretar kampa. Izvršni direktor kampa je bio Ljubodrag Stanić (Guča) , dok je ulogu tehničkog rukovodioca obavljao Bajro Župić iz Novog pazara. Učesnici kampa bili su smešteni u Hotelu ‘’Požega’’ , okruženi pažnjom ljubaznih domaćina , a treninzi su se održavali na odličnim terenima lokalnog F.K.’’Sloga’’.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća > Kraj >>
Strana 1 od 7