MINI MAXI TURNIRI ZA PRVAKA SRBIJE 2022-2023.

U Odžacima je održan redovan sastanak direktora gradskih Mini Maxi liga regiona ''Vojvodina'' sa direktorom Mini Maxi liga Srbije Marijanom Menićaninom, na kome su učestvovali direktori liga Novi Sad, Zrenjanin, Nova Pazova, Vršac, Odžaci-Gajdobra, Subotica kao i koordinator MMFL za devojčice Jovan Vukčević. Analiziran je dosadašnji tok sezone 2021-2022 i određeni domaćini i sastav grupa za predstojeće regionalne završnice. Doneta je i odluka o dodeli Plakete ''Srđan Jovanov'' koja će ove sezone biti uručena Jovanu Vukčeviću.

U Beogradu održan sastanak koordinatora Mini Maxi liga Na redovnom sastanku koji je direktor MMFL Srbije Marijan Menicanin odrzao sa regionalnim koordinatorima izrazeno je zadovoljstvo pocetkom sezone 2021-2022 u kojoj se Mini Maxi liga igra u 24 grada u Srbiji sa preko 10000 igraca okupljenih u oko 900 ekipa, cime se Mini Maxi liga potvrduje kao regionalni lider decijeg fudbala.

Čestitamo Jeleni Čanković u ime Mini Maxi lige na priznanju za najbolju fudbalerku Srbije.

Po tradiciji prvi Mini Maksi kup za devojčice u sezoni 2021/22 krenuo je u Vojvodini, u Savinom Selu! Pored ekipe domaćina učešće su uzele i devojčice iz Bačkog Dobrog Polja, Vrbasa i Kisača. U prelepoj sali pred skoro punom tribinom male fudbalerke su pokazale da je fudbal i za devojčice! Nastavnici Tiganj Rahman i Velimir Miličković kao i uvek do sada bili su na visini zadatka!

U Starim Banovcima na terenu ŽFK "Prave dame" održan je slavljenički turnir. Za 10 godina 100 kupova na kojima je učestvovalo preko 400 ekipa i oko 500 devojčica. Tokom jedne decenije karavan Mini Maksi lige je obišao oko 150 mesta u Srbiji.Ovaj projekat je iznedrio preko 60 reprezentativki Srbije u svim kategorijama. Brojke za ponos! U okviru same manifestacije posećena je i kuća najveće fudbalske legende sa ovih prostora - Koste Tomaševića koji je inače bio i strelac prvog gola za FK "Crvenu zvezdu" kao i za reprezentaciju Jugoslavije na utakmici protiv Čehoslovačke 1946 godine.

Strana 6 od 37